torstai 1. maaliskuuta 2012

Viisi viikkoa huristellut ohi hurjaa vauhtia ;)

Niin se aika vain kuluu!  Pentu on jo viisiviikkoinen tai oikeastaan hieman jo kuudettakin viikkoa mennään. Tällä viikolla ei vain ole ehtinyt millään päivittämään blogia ajallaan ;)
Viisiviikkois paino oli pennulla 615g, eli hienosti mennään noin 100g viikko vauhdilla. Punnitseminen alkaa vain olla melko taitoja vaativaa hommaa nyt kun kaveri ei pysy yhtään paikallaan.
Ruoka maittaa todella hyvin. Erilaisia penturuokia on maisteltu ja mikään ei oikeastaan ole jäänyt syömättä. Hiekkalaatikollakin pikkuinen on oppinut käymään hienosti ja vain yhdet vahinkopissat ja kakat on pitänyt lattialta siivota.

Tanis on oppinut kiipeämään näyttelyhäkin päälle ja siellä onkin mukava äipän kanssa köllötellä ja ottaa nokoset, varsinkin kun aurinko paistaa juuri siihen kohtaan mukavasti aamusella. Ja jotenkin sieltä on alaskin tultu, aluksi rytinällä, mutta nyt jo hieman nätimmin.
Ja sänkyynkin on opittu jo kiipeämään. Se on taas aivan uusi jännä maailma. Ja ikea rotasta on tullut uusi lemppari lelu. Suuri saalis ja hyvä unikaveri.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti