sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Loppusyksyn ja alkutalven kuulumisia!

Syksy on tuonut tullessaan kaikennäköistä kiirusta ja välillä vähän harmiakin. Osallistuimme marraskuun alussa kädentaitomessuille ja sen järjestelyjen parissa meni aikaa odotettua kauemmin. Lähinnä siksi, että yritykseni vanhin jäsen, eli vanha rakas ompelukoneeni on vain päättänyt alkaa kiukuttelemaan. Kaiken kiireen keskellä vein sitten koneen huoltoon ja se tuli takaisin kunnossa. No kone toimi hyvin reilun viikon ajan, jonka jälkeen se alkoi uudelleen kiukuttelemaan. Oireena oli kauheat lankasyheröt kankaan alla, ihan kuin ylälangan kiristäjä ei toimisi kunnolla.Tekemättömiä töitä oli vaikka muille jakaa, mutta ei siinä muu auttanut ja kone oli vain pakko viedä takaisin huoltomiehelle. Messuille mentäisiin sitten niillä mitä oli valmiina. Vähän uusia ompelukoneita siinä sitten katselin sivusilmällä netistä, kun silmiini osui vanha käytetty Bernina ateljeeompelukone. Hintaa oli käytettynäkin aika reilusti, mutta sellaisesta olin jo pitkään haaveillut, niin pitihän sitä käydä katsomassa. Ja niinhän siinä sitten kävi, että rahat kaivettiin esiin kiven alta, jotta kone saadaan hankittua ja muutaman päivän päästä kävimme koneen meille hakemassa. Suuri kiitos Lasisirkukselle, joka meille lainasi pakua, jotta koneen saimme kuljetettua Nuutajärvelle pikaisesti.Näin ollen sain vielä viimehetkillä ommeltua valmiiksi keskeneräiset farkkulaukut, jotka oli tarkoitus ottaa messuille mukaan. Vähän se taisi taas mennä ylitöiksi viimeisinä päivinä, mutta kaikki saatiin mukaan mitä oli suunniteltukin.Ja muutama päivä koneen hankinnan jälkeen ompelukonemyyjäkin lopulta soitti ja vanhakin kone oli kuulemma kunnossa taas. Siellä puolakotelon lähellä oli löystynyt joku osa, johon lanka jäi kiinni ja aiheutti sykerön. Niinpä niin, mutta kaksi on aina parempi kuin yksi.

Messu-uutuutena meillä oli mukana myös uudet mustekala-riipukset! Mahdottoman ihania pikkuhahmoja on saatavissa jatkossakin myymälästämme ja myöhemmin myös postimyynnilläkin.Kissanäyttelyissäkin olemme olleet aina Noituus Designin myyntipöydän kanssa matkassa ja meidät on otettu oikein hyvin vastaan. Seuraavan kerran on tarkoitus tulla maaliskuussa, turokin kissanäyttelyyn Turkuun.

Eilen meillä oli Nuutajärvellä lasikylän joulun avajaiset. Ihmisiä oli liikkeellä melkoisen vähän, mutta Noituus Design palvelee myös joka viikko ennen joulua torstaista - sunnuntaihin klo.11-17. Ja muinakin aikoina sopimuksen mukaan. Tervetuloa Joululahjaostoksille!

Joulunavajaisiin valmistui taas uutuus-tuote. Ihana kauratyyny, joka helpottaa krenkkoja ja kolhuja. Kokonaiset kauranjyvät sitovat itseensä hyvin sekä kylmää että lämmintä ja näin ollen auttavat monissa erilaisissa vaivoissa. Kauratyynyssä on erillinen päällinen, jonka voi helposti pestä pesukoneessa ja näin ollen tuote pysyy puhtaana pitkään. Kauratyynyjä saatavana myymälästämme myös jatkossakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti