sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Ja sitten vielä kissa-asiaakin!


Taniksen kanssa ollaan syksyllä käyty näyttäytymässä parissa näyttelyssä ja ensimmäisestä Tampereen harjoittelunäyttelystä kerroinkin juttua jo aikaisemmin. Tampereen kissanäyttelyn jälkeen meidän pikkuherramme alkoi käyttäytymään aikuisen kollin tavoin ja mouruja ja merkkauksia tuli harvase päivä. Siihen oli kyllä varauduttu jo aikanaan, kun päätimme kollin pitää. Se ei tullut siis mitenkään yllätyksenä, eikä hirveemmin allekirjoittanutta vaivannut. Mitä nyt joutui vähän siivoilemaan sieltä sun täältä. Mourut häiritsivät tosin hieman yöunia, mutta niistäkin selvittiin sulkemalla makkari yön ajaksi kissattomaksi tilaksi. Suurin ongelma tästä kollittelusta syntyi sitten siinä, että herkkiskissamme Patteri ei pitänyt tilanteesta lainkaan ja alkoi näyttää pahoja stressaantumisen merkkejä. Siinä sitten asiaa jouduimme pohtimaan monelta kantilta. Lopulta päätimme leikkauttaa Taniksen, jos tilanne vaikka rauhoittuisi sen verran, ettei kenestäkään kissasta tarvitse luopua. Tanis siis vaihdettiin sitten Turun näyttelyyn kastraattiluokkaan ja sieltä napattiin meille kaksi sertiä. Ja tällä hetkellä ainakin näyttää siltä, että tilanne kotona on rauhoittunut ja päätöksemme on ollut oikea.

Tällä hetkellä etsimme uutta tyttökissaa ja sille sijoituskotia 1-2 pentueen ajaksi. Jos siis kiinnostuit asiasta, niin lue tarkemmin täältä http://noituus.net/pennut.html tai ota meihin yhteyttä ja kysy lisää aiheesta.

Lisäksi meidän ensimmäisellä pikku mammalla Pikkiksellä eli nykyään kotoisesti Pikkizikkidikkihikkitwikki:lläkin (rakkaalla lapsella on monta nimeä ja se tottelee kaikkia) oli synttärit tuossa viime kuun alussa, 7.11., enkä kiireiltäni tänne ehtinyt laittaa onnitteluja, joten tässä vielä lopuksi:

Onnea Pikkis 5v.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti