tiistai 14. helmikuuta 2012

Kolme viikkoinen Pippurin pentu

Pikkujätkä kasvaa kohinalla. Aamulla oli mittarissa jo 414g. Ulkomaailma on alkanut pikkuista kovasti kiinnostaa ja vähän ollaan kopastakin jo ulos kopsahdeltu. Siirsin pesäkopan lattialle näyttelyhäkkiin, ettei kovin korkealta pudota. Pippuri otti siirron ihan hyvin aluksi, mutta siirsi pennun sitten kuitenkin kantokoppaan, mutta kun huomasi, ettei kaveri pysy siellä senkään vertaa niin siirryttiin takaisin vanhaan pesään.

Pippurille tuli viikonlopun aikana sitten kunnon juoksu ja se on ollut vähän sekopää äiti. Imettää kyllä vielä vauvaa, mutta uusiakin kuitenkin tekisi mieli. Aloin kuitenkin jo totuttamaan pentua ihan oikeaan ruokaan ja ollaan nyt muutamana päivänä maisteltu pikkupentujen ruokaa sekoitettuna emonmaidonkorvikkeeseen. Hienosti on pikkuinen syönyt jo heti ekasta kerrasta lähtien. Kokeiltiin aluksi muutama kerta ruiskulla, mutta huomattiin että tyyppi syö ihan nätisti jo lusikasta, niin syököön ihan itse sitten kun kerran haluaa.

Ja lisäksi ollaan tutustuttu hieman aikuisiin kissoihinkin. Patteri ei kakarasta kovinkaan paljoa välittänyt, mutta Pikkis, Sibbe ja Lehmis katselivat ihmeissään pikku otusta. Pippurikaan ei välittänyt yhtään, vaikka muut kävi sen vauvaa pällistelemässä, vaan istui häkin päällä katselemassa meininkiä.


Mutta alkaa pikku jätkästä kehittymään pikkuhiljaa melkomoinen viikari. Äippää uhmataan ja pesuhetket vaan riehutaan ja pesästä karataan heti kun silmä välttää. Mutta lopulta mennään äipän viekkoon pesään nukkumaan. Tässä vähän kuvia viikolta.

Ja tosiaan, HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ, vielä viimehetkillä kun ehtii tämän päivän puolella toivottaa. Mutta ystävänpäivähän on joka päivä, joten muistakaa ystäviä huomennakin ja kaikkina muinakin päivinä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti