tiistai 7. helmikuuta 2012

Kaksi viikkoinen Pippurin pentu!

Kaksiviikkoiseksi on selvitty pakkasista ja silmien rähmimisistä huolimatta. Pikkuinen Jätkä kasvaa kohisten, aamulla oli mittarissa jo 319g. Ihanaa pientä hurinaa on jo havaittu ja kakara alkaa jo kiinnostumaan ympäristöstä. Tänään kun menin moikkaan, pikkuinen kömpi laatikon takanurkasta etureunalle ihmettelemään. Takajalat alkaa jo kantaa hurjan painon ja kovasti möngitään ympäriinsä ja ihmetellään maailmaa. Mutta äippä on kuitenkin kaikista ihanin ja sitä pitää pusutella joka käänteessä. Ja kun on pesuhetki, niin kellahdetaan selälleen ja huidotaan äippää tassuilla. Niin ja tietysti pitää huutaa äippää apuun, kun pitää taas käydä inhottavalla vaakalla tai kun taas pyyhitään silmiä miedolla suolavedellä. Silmien rähmiminen on hellittänyt tosi hyvin, mutta jatketaan vielä jonkinaikaa, että ongelma varmasti poistuisi päiväjärjestyksestä.

Niin ja se että seitsemän pennun sijasta onkin tällä kertaa vain yksi pentu, ei vähennä valokuvien määrää millään tavalla. Päinvastoin tuntuu, että niitä on otettu monin kerroin enemmän. Tässä muutamia otoksia.
Kaikki pennun kuvat löytyvät myös facebookin kuva-albumista. Sivu on julkinen, joten näet kuvat vaikka et olisikaan kirjautunut palveluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti