sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kissan elämää!

Siitä alkaa olla jo kolmisen viikkoa, kun on viimeksi Taniksen ja muiden kisujen elämää päivitelty. Tässä välissä on ehtinyt tapahtumaan paljon jänniä juttuja. Kuten ehkä jo huomasitte, olemme vihdoin päässeet muuttamaan pois ankeasta rivitalo asunnosta, ihka oikeaan omakotitaloon. Muuttoruljanssi on ollut jännää puuhaa tällaisen kissalauman kanssa, mutta kissat ovat sopeutuneet todella hyvin uuteen ympäristöön.
Yksi syy siihen saattaa olla tämä kissojen uusi lempinukkumapaikka, jossa kaikki viihtyvät.
Kissojen lämpöpeti, eli saunan parvi, jos sauna ei ole lämpiämässä, on lauteen alla kuitenin hyvä lämmitin.
Ensimmäinen päivä oli kyllä melkoisen jännä ja pikkujätkä meni äipän turvaan ja tissille, mutta pian löytyi sama turvallinen raapimapuu ja nukkumispussi.
Ja pian jo urakalla tutkittiin kaikkia jänniä uusia paikkoja. Tanista vain harmitti, kun äippä pääsi paikkoihin, joista itse voi vasta unelmoida.Tanis alkaa olla jo iso mies ja ensi viikon tiistaina poika täyttääkin jo 13 viikkoa, eli kolme kuukautta. Ensi viikolla käydään vahvistamassa rokotukset ja laittamassa mikrosiru ja sitten olis uuteen kotiin muutto ikä käsillä, mutta Tanis mussukka taitaa kuitenkin jäädä viihdyttämään meidän elämäämme. Tanis on taroitus jättää jalostuskäyttöön ja me alamme vähän katselemaan nykyistä kissatarjontaa, jos löytäisimme Tanikselle ihanan tyttöystävän. Tanis on myös harkitusti käytettävissä muutamalle muulle naaraalle, sitten kun ikää alkaa olla tarpeeksi.
Pippuri pääsee näillä näkymin eläkkeelle yhden pentueen ja yhden pennun saldolla.

Sama vanha meno jatkuu ja Tanis riehuu ja tutustuu kaikkeen uuteen ja jännään. Tällä viikolla tein itselleni hienon pyykkipoikapussin, tietysti laiheliinikisukankaasta :) ja Tanis oli heti auttamassa kuvausasettelussa. Nyt saadaan ihanaa raikasta ulkona kuivattua pyykkiä koko kesä.
Myös tavaroiden purkamisessa ollaan auteltu, varsinkin jos se ei tapahdu tarpeeksi ripeästi. vaatesäkistä löytyi mahtava uusi sukkasaalis ja se vietiin äänekkäällä murinalla uuteen paikkaan.

Ja heti kun saadaan sisätilat järjestykseen aloitetaan uuden hienon ulkoiluhäkin rakentaminen ja pääsemme kesäksi kaikki yhdessä ulkoilemaan ja mylläämään pihaa. Varsinkin Patteri varmaan jo odotteleekin ulos pääsyä, kun se on aina ulkoillut niin mielellään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti