perjantai 4. marraskuuta 2016

Kiirusta pitää!

Sama meno jatkuu taas.
Pääsin vaihteeksi taas kouluun. Kuudetta tutkintoa siis pukkaa. Tällä hetkellä on menossa kultasepänalan ammattitutkintoon valmentava koulutus. Opiskelupaikka ei vaihtunut, luokkatila vain. Koulu alkoi elo-/syyskuun vaihteessa, eli nyt on taas kulutettu koulunpenkkiä jo kaksi kuukautta. Tämä koulutus kestää kuitenkin vain tämän yhden vuoden ja keväällä pitäisi sitten yrittää päästä läpi siitä ammattitutkintokokeesta. Lähiopetusta meillä on vain kahtena päivänä viikossa ja en ole ehtinyt koulussa paljon enempää ollakaan ja tuntuu ettei siinä ajassa ehdi saada mitään aikaiseksi.
Aloitimme ontolla kantasormuksella ja tällaisella jännällä kruunu-istutus riipuksella.
Molemmat siis ovat vielä keskeneräisiä, mutta ehkä ne siitä pian valmistuvat.



Kesällä päätin vihdoinkin ryhtyä verkkokauppiaaksi. Ennen tuotteitamme on siis voinut tilailla vain sähköpostitse ja facebook viesteillä, mutta nyt siis löytyy myös ihan oikea verkkokauppa. Verkkokaupan perustamiseen, meni yllättävän vähän aikaa ja sain helposti tehtyä mieleiseni sivuston, mutta sisällön päivittäminen kauppaan onkin sitten ottanut aikaa ihan reilusti. Nyt kaupassa alkaa olla jo hyvä valikoima tuotteita. Lisää tulee sitä mukaa, kun niitä teen, mutta edelleen voi tilailla sähköpostitse jos kaupan valikoimista ei löydy mieleistä tuotetta.

Noituus Designin verkkokauppa löytyy osoitteesta

Loppukesästä valmistelin myös uuden pussukkamalliston, jossa kaikissa malleissa avausmekanismina toimii kukkaronkehys mekanismi. Mallistossa on seitsemän eri pussukkamallia. Joka mallia on vasta hyvin vähän saatu päivitettyä verkkokauppaan, mutta lisää tulee koko ajan. Mieleisensä voi tilata myös sähköpostitse, jos sellainen ei löydy valmiina verkkokaupan valikoimista.



Olemme saaneet tänä vuonna myös muutaman uuden jälleenmyyjän.
Lasipalloja on mennyt Haminaan, Hankoon ja Saariselälle.
Tekstiilituotteita taas on mennyt Humppilaan ja Tampereelle.
Katso tarkemmat yhteystiedot kotisivuiltamme

 Joulunalus kiiruut pukkaavat päälle. Olen tyhjentänyt melkein koko myymäläni varaston jälleenmyyjille ja nyt pitäisi tehdä lisää tavaraa joulun myyjäisiin. Lemmikkimessuihin on aikaa viikko, kädentaitomessuihin on pari viikkoa. 
Kaikki hommat on kesken ja tässä minä nyt vaan päivittelen blogia.
Tällä hetkellä ei ole siis tekemisen puutetta.

Nyt siis ompelukoneen kimppuun.
Tulkaa moikkaamaan meitä messuille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti