tiistai 18. syyskuuta 2012

Ensimmäinen näyttely

Viime viikonloppuna (15.-16.9) olimme Taniksen kanssa ensimmäistä kertaa näyttelyssä. Pippuri-äippä oli meillä seuralaisena, että totuttaisiin paremmin uuteen touhuun. Automatka ei ollut nuoren miehen mieleen ja lähes koko matka mouruttiin ja yritettiin kaivaa tietä vapauteen, mutta loppumatkasta jo rauhoituttiin hieman. Eläinlääkärin tarkastus meni hienosti, vähän jännää oli, kun oli niin kauhea hälinä joka puolella. Omassa tutussa näyttelyhäkissä (oli aikanaan Taniksen pentupesänä) jännitys unohtui ihan vallan ja siellä oli kiva makoilla riippumatossa ja katsella ohikulkevia ihmisiä. Tuomarin pöydällä arvostelu meni todella hienosti, mutta ei olisi millään jaksettu olla paikoillaan, kun joka puolella tapahtui kaikkea jännää. Hienosti pysyttiin kuitenkin pöydällä ja sijoitukseksi satiin Ex1. Kun vihdoin pästiin takaisin häkille ei meidän seurakisu enää ollutkaan yhtään ystävällinen ja meidät vastaanotettiin sähinällä, muta lopulta molemmat asettautuivat häkkiin loppupäiväksi. Ostin kuitenkin Pippurille oman kuljetusboksin, sillä en halunnut kotimatkalle mitään yllätyksiä. Takaisin päin mennessä automatka sujui lähes samoin kuin tullessakin, mutta sen verran oli väsymystä ilmassa, että loppumatkasta rauhoituttiin jo kunnolla.

Sunnuntaina päätimme sitten jättää Pippurin kotiin, koska emme kaivanneet sähinöitä ja huonoa esimerkkiä. Vähän kyllä jännitti, että mitä tästä nyt sitten tulee kun Tanis oli ensimmäistä kertaa ihan yksin matkalla.
No automatkalla koettiin sitten hieman eroahdistusta ja boksista yritettiin ihan vimmatusti kaivautua ulos koko matkan ajan. Kun lopulta pääsimme korvat soiden perille Tampereelle ja saimme kissan häkkiin, tilanne kuitenkin rauhoittui. Tanis meni heti makoilemaan riippumattoon ja katseli sieltä kiinnostuneena ympäristöä. Tuomarin pöydällä meni tälläkin kertaa hienosti ja sijoituksen oli sama Ex1 kuin edellisenäkin päivänä.
Kotimatka sujuikin sitten odotettua paremmin ja Tanis nukkui koko automatkan ajan. Illalla kotona pikkumies oli tosi väsynyt ja nukkui koko illan ja koko yön ihan rauhassa. Meidän muut kissat ottivat matkalaisen hyvin vastaan, pientä ärinää lukuunottamatta.

Tässä muutama kuva vielä matkan varrelta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti