lauantai 7. huhtikuuta 2012

Kevään ensimmäiset pörriäiset!

Helmikuussa tekemäni huovutuskokeilut ovat jääneet päähäni kummittelemaan, koska ne onnistuivat niin mainiosti ja ihan ensi yrittämällä. Silloiset kokeilumielessä tekemäni huivit päätyivät putiikkiimme myyntiin.  Nämä ensimmäiset kokeiluni ovat herättäneet ihmisissä niin paljon mielenkiintoa ja lisäkysymyksiä, että päätin tehdä niitä enemmänkin eri väreissä. Hommasin uuden värisiä lankoja ja lisää villaa ja sitten vain huovuttelin kivoja väriyhdistelmiä.

Ja tosi kivoja niistä sitten tulikin ja aivan ihanan värisiä, materiaaleina ovat siis 100% villa ja koristeina mohair, alpakka ja puuvillalangat.Huovutus on nyt vienyt minut aivan kokonaan mennessään ja hommasin villoja ja lankoja ostaessani myös huovutusneulan. Näppärä pieni vekotin, jolla voi tehdä kaikkea jännää.
Huivimateriaaleista jäi jäljelle jonkin verran villan ja langan jämiä ja teinkin niistä sitten pieniä ja värikkäitä huopapörriäisiä keväisen auringon innoittamana. Siivet on tehty vanhan tyllialushameen jämistä (kaikkea sitä tulee säästettyäkin) ja magneetit olen ostanut kirpputorilta. Vähemmän jätettä ja vanhan uusiokäyttöä, täydellisiä kierrätyspörriäisiä siis ;)

Iloista ilmettä jääkaapin oveen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti